(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Стаття присвячена теоретичному аналізу проблеми комп’ютерної (ігрової) залежності серед студентів з результатом практичного дослідження. Визначено основні причини виникнення даної проблеми: проведення вільного часу, зняття стресу тощо. Представлено результати формувального експерименту щодо впровадження заміщаючих методів впливу з метою використання залежності для когнітивного розвитку студентів.