(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В статті здійснена спроба аналізу можливостей використання проективних методів для вивчення особистості студентів, зокрема специфіки способів протистояння несприятливим впливам зовнішнього середовища