(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Стаття присвячена аналізу проблеми виявлення невротичних розладів у підлітковому віці. Основним патогенним фактором етіології неврозів визнано психотравмуючий досвід міжособистісних стосунків (конфлікти із однолітками та конфлікти стосунків у сім’ї). Здійснено узагальнення тенденцій виявлення невротичних розладів підлітками.