(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В статті здійснена спроба аналізу особливостей системного підходу в роботі з нуклеарною та розширеною сім’єю, описано методологічні принципи вказаного підходу, обґрунтовано переваги роботи з усією сім’єю.