(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Автор розкриває сутність компетентнісно орієнтованого підходу до навчання у сучасній школі, аналізує педагогічну проблему впровадження даного підходу у навчально˗виховний процес. У статті визначено найбільш важливі ознаки педагогічного спілкування із позицій педагогічної риторики.