(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2015)
Співпереживання, любов до ближнього, готовність прийти на допомогу, гуманне ставлення до інших людей – це все є важливим фундаментом у формуванні справжньої особистості, виявів її емпатійного рівня. Саме завдяки емпатії людина не переходить певних моральних норм та може адекватно аналізувати свої та вчинки інших.