(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2015)
Актуальність даної теми полягає в тому, що емоції – це невід’ємна складова людини. Саме через емоції ми можемо взаємодіяти з навколишнім світом. До будь-якого об’єкту або суб’єкту людина відчуває певні емоції.