(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2015)
Гуманістично орієнтований педагогічній процес вимагає від учителя вміння будувати діалогічні стосунки з учнем, що в свою чергу, потребує наявності в його свідомості відповідних елементів.