(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2015)
Ми живемо в період інформаційної війни. Більшість людей знаходить під впливом Інтернету, телебачення, преси, радіостанцій. Люди повністю довіряють тій інформації, яку їм надає мас-медіа. Особливий вплив ЗМІ мають на підлітків. Оскільки саме у підлітковому віці починає активно формуватись свідомість та самосвідомість, підлітки шукають ідеалів для наслідування серед «зірок», вони повністю повторюють їхні дії, намагаються наслідувати їхній стиль тощо. Отже, дослідження впливу ЗМІ на свідомість підлітків є дуже важливим та актуальним питанням.