(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Підлітковий вік займає важливу фазу у процесі становлення людини, як особистості, коли у процесі побудови нового характеру, структури та складу діяльності дитини закладаються самі основи свідомої поведінки, вимальовується загальна спрямованість у формуванні моральних уявлень, і соціальних установок.