(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У сучасному несталому соціальному середовищі проблема самоставлення особистості є досить значимою, адже у системі життєвих відносин людини ставлення до себе займає особливе місце: адекватне позиціювання себе у середовищі є запорукою благополучного функціонування людини у життєпросторі.