(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Проблема агресивної поведінки залишається актуальною протягом всього існування людства у зв’язку з її розповсюдженням і дестабілізуючим впливом не тільки на дорослих, але й на підростаюче покоління.