(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
На сьогодні проблема вивчення сформованості творчої уяви у діяльності людини набуває все більшої актуальності, адже у теперішньому, швидко мінливому світі найкраще орієнтується, приймає рішення, працює людина творча, гнучка, креативна, здатна до генерування і використання нових ідей і задумів, нових підходів, нових рішень.