(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
На сьогодні стає актуальною проблема творчого розвитку особистості. Вміння творчо підходити до вирішення різноманітних проблем та задач чи не основна вимога сучасного суспільства. Саме тому перед сучасною освітньою системою постає проблема розвитку творчих особистостей, адже майбутнє нашої і багатьох інших держав залежить саме від творчих людей. На превеликий жаль сучасні школи орієнтуються на кількість знань, а не на їх якість.