(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
На сьогоднішній день в Україні спостерігається соціальна нестабільність, деформація сімейних стосунків, різке розшарування населення за економічним статусом, безробіття та інші негативні тенденції в розвитку суспільства. Засоби масової інформації нерідко пропагують насильство і цим впливають на розвиток агресивних тенденцій в поведінці молоді, зокрема підлітків.