(untitled) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Проблема особливості творчих здібностей у ліворуких людей вже не раз підіймалася і досліджувалася у науці. І це не дивно, тому що це дуже цікава тема. Проблема рукості овіяна найбільшим числом міфів, багато з яких міцно увійшли в повсякденне життя. Зв’язок ліворукості з обдарованістю і творчістю стала одним із найпоширеніших міфів.