Світ наших емоцій (фрагмент розвивального заняття) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Ознайомити учнів із світом позитивних і негативних емоцій; вчити дітей керувати своїми емоціями з метою зміцнення свого здоров’я; формувати бажання виявляти, примножувати позитивні емоції; вчити розпізнавати почуття під час спілкування з іншими людьми.