Особливості самооцінки та її вплив на прояви агресивної поведінки у підлітковому віці (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У підлітковому віці одним із центральних новоутворень постає самооцінка, як основний компонент самосвідомості, а в поведінці досить часто спостерігаються прояви агресивності. Тому актуальним є дослідити взаємозв`язок між самооцінкою і агресивною поведінкою підлітків.