Вплив рівня тривожності та фрустрованості особистості на характеристику стресостійкості в підлітковому віці (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В сучасному модернізованому світі, який наповнений необмеженою кількістю новацій та характеризується швидкоплинністю життя, питання стресу постають дуже гострими та актуальними майже для кожної людини. Широта та інтенсивність поширення стресу досягла катастрофічних масштабів. Тому особливу увагу дослідників привертає питання підвищення стресостійкості людського організму.