Цінність практичного психолога (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Будь-яке експериментальне дослідження починається з пошуку відповіді на запитання: «Навіщо?» та «Для чого це потрібно?» Відповідь на ці питання буде визначати мету дослідження. Її ми можемо сформулювати так: діагностувати емоційно-психологічний стан сучасних студентів; визначити необхідність, нагальність потреби психологічної допомоги для сучасної молоді; діагностувати ступінь усвідомленості майбутніми практичними психологами специфіки своїх професійних обов’язків; визначити особистісні якості майбутнього практичного психолога та сучасного студента.