Розвиток духовності учнів в руслі християнсько-орієнтованого підходу (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Спрямованість загальної середньої освіти на забезпечення інтелектуального, фізичного та духовного розвитку особистості є особливо актуальною в умовах сьогодення, оскільки процес відродження української нації перебуває у прямій залежності від відповідної освіти та виховання підростаючого покоління.