Діагностика нещирості особистості за допомогою невербальних засобів спілкування (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В сучасній науці особливої гостроти набуває тема нещирості, брехливостіта її діагностики за допомогою невербальних засобів спілкування. Великоїпопулярності ця проблема набула після виходу на телеекрани багатосерійногоамериканського фільму «Теорія брехні/Lie to Me». Персонаж Доктора Лайтманастворено на матеріалі роботи Пола Екмана, визначного психолога і експерта змови тіла і виразів обличчя