Діагностика рівня інтелекту шляхом використання проективних методик (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У зв'язку із зростаючою потребою в прикладних психологічних дослідженнях особистості, проективні методики стали широко використовуватися в багатьох областях психологічної практики.