Стан розвитку та динаміка емоційної стійкості студентів-майбутніх практичних психологів в системі ВНЗ (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Стрімкі та неоднозначні соціально-м »помічні, особливо політичні та культурні, перетворення, що иі збуваються останнім часом в Україні, зумовлюють виникненняширокого діапазону психологічних проблем, вирішення яких потребує тісної кваліфікованої психологічної допомоги. Професія практичного ж ихолога сьогодні все більше привертає увагу не тільки вітчизняних науковців, але й пересічних громадян нашої держави. Разом з тим постійно ни и.шується попит на різні види психологічних послуг мало не у всіх »ферах суспільної діяльності, що спричиняє зростання вимог до якості підготовки практичних психологів у вищих навчальних закладах. Таке зростання вимог стосується перш за все професійно важливих якостей особистості фахівця-практичного психолога.