Проблема формування ціннісної сфери юнака (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Молодіжні проблеми завжди хвилювали людську спільноту, адже молодь - це свого роду «фундамент» соціуму, його основа та «двигун» розвитку. Усі надії та сподівання покладаються на молодих людей, які символізують близьке і віддалене майбутнє усього суспільства. Саме тому гак важливо, аби у молоді формувався соціально-нормативний світогляд, переважали у власних вчинках загальнолюдські цінності.