Особливості динаміки домінуючої стратеги психологічного захисту підлітків у шкільних конфліктах при міжособистісній взаємодії (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Кризи, що відбуваються у політичному, економічному, культурному житті України в останні роки, негативно впливають на міжособистісні відносини у нашому суспільстві, тому людина все частіше залучається до конфліктних ситуацій. Конфлікти часто негативно позначаються на психічному здоров’ї його учасників.