Зниження рівня професійного вигорання практичних психологів шляхом психопрофілактики та особистісної психокорекції (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Сучасний розвиток психології загострює питання вдосконалення фахової підготовки практичних психологів, специфіки роботи яких погребує формування вмінь професійної взаємодії в межах «людина-людина». Особистісна психокорекція психолога - необхідна умова ефективної роботи в галузях соціальної допомоги та психологічної служби. Підготовка практичних фахівців у вищих навчальних закладах країни спрямована на формування професійно-особистісних якостей фахівців.