Шляхи подолання стану психічного напруження напередодні зовнішнього незалежного тестування(іспиту з англійської мови) (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У сучасній науці особливої гостроти набуває тема стресу та фрустрації як одна з форм психічного стресу, адже її прояву на клінічно значущому рівні можна очікувати у кожної четвертої людини в будь-який період її життя. Стрес у глобальному масштабі є прихованою епідемією, оскільки лікування отримує лише незначна кількість пацієнтів.