Хореографічна діяльність як засіб актуалізації діалогічності особистості в спілкуванні (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Пошук нових ефективних, найбільш адекватних природі людини, діагностичних і психокорекційних методів - важливе завдання сучасної психології та психопрактики. В якості такого методу все частіше вчені розглядають танець.