Підготовка майбутніх інженерів-педагогів до комунікативної діяльності (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У сучасних умовах розвитку вітчизняної професійної освіти результативність підготовки майбутніх кваліфікованих робітникін залежить не тільки від глибоких фундаментальних знань та умінь інженерів-педагогів, а й від розвинутих у них мислення, творчих здібностей, здатності до організації взаємодії з учнями.