Емоційна саморегуляція як детермінанта гуманізації відносин в системі «викладач-студент» (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В умовах демократизації суспільства, гуманізації суспільного життя, гуманістичний принцип підходу до навчання та виховання повинен розглядатися як першооснова формування особистості майбутнього педагога. В силу цього все більш очевидною стає нагальна потреба змін в системі відносин «викладач-студент» в навчальному процесі.