Система просвітницько-профілактичної роботи у Кривому Розі (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Питання збереження та зміцнення здоров’я громади, особливо учнівської, в нашому суспільстві набуває пріоритетного значення, а тому й потребує інноваційних підходів до її вирішення.