З досвіду роботи щодо розвитку навичок конструктивного спілкування у підлітків засобами тренінгових занять (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Набуття підлітками соціальних навичок комунікації; створення умов позитивної самооцінки; формування вмінь співчуття, емоційної підтримки, сформувати навички емпатійних стосунків з оточуючими; розширення рольового репертуару дітей для забезпечення ефективності конструктивного спілкування.