Особливості розвитку уваги молодшого школяра в процесі навчальної діяльності (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В статті проаналізовано підходи до вивчення уваги в психології. Показано психологічні особливості розвитку уваги молодших школярів. Розкрито взаємозалежність між рівнем навчальних досягнень учнів та рівнем продуктивності, стійкості і розподілу уваги.