Дослідження самооцінки дітей підліткового віку (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У даній статті розкрито сутність поняття «самооцінка», проведено дослідження на визначення рівня самооцінки у дітей підліткового віку, аналізуються основні шляхи формування самооцінки.