Теоретичний аналіз проблеми розвитку самооцінки в підлітковому віці (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В статті проаналізовані підходи до вивчення самооцінки в психології. Показано психологічні особливості та педагогічні умови розвитку самооцінки в підлітковому віці. Розкрито шляхи та способи корекції самооцінки в дітей.