Прояви агресивності у дітей підліткового віку (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У даній статті розкривається сутність агресивних проявів у підлітків, досліджуються рівні та форми прояву агресії дітей даної вікової групи. Також визначені домінуючи особливості особистості. За допомогою отриманого матеріалу у роботі визначено співвідношення форм агресії з особистими якостями підлітків.