Прояви тривожності у підлітковому віці (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті розкрито сутність поняття «тривожність», досліджено ступінь вираженості особистісної і реактивної тривожності у дітей підліткового віку, визначено причини виникнення тривожності.