Ціннісні орієнтації сучасних підлітків (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті йдеться про ціннісні орієнтації сучасних підлітків. Визначено зміст термінів «цінність», «ціннісні орієнтації». Здійснено діагностику з метою виявлення життєвих цінностей у підлітків. На основі проведеної діагностики виявлено цінності сучасних підлітків, їх пріоритетність.