Комп'ютерні ніки як засіб самопрезентації у віртуальному просторі (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті йдеться про самопрезентації підлітків і юнаків у віртуальному просторі за допомогою комп'ютерних ніків. «Нікнейм», «нік» - псевдонім, який обирає людина в певному віці для використання в Інтернеті, зазвичай у відеоіграх і сайтах для спілкування (форумах, чатах, блогах). Нікнейми несуть смислове навантаження і відображають особистісні якості їх носіїв. У статті описані основні типи ників і представлені результати дослідження, яке проводилося на базі Інтернет-спільноти.