Прояви агресії в молодших школярів (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті надано теоретичний аналіз проблеми агресії у молодших школярів. Надані критерії, за якими можна виявити рівень прояву агресії. Представлені результатиемпіричного дослідження,в якому використовувалося експертне оцінювання за особливостямипрояву агресії у дітей молодшого шкільного віку.