O dobrą jakość kształcenia przyszłych nauczycieli (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Проблематика якості підготовки майбутніх педагогів в сучасному світі належить до пріорітетних питань педеутології. Державні рамки кваліфікації і стандарти підготовки вчителів належать до конкретних вимог, а доповнене описом ефектів освіти необхідних для виконання професійної ролі педагогів є гарантом набування компетенції і педагогічних кваліфікацій. В статті автор піднімає тему теоретичних знань в каноні підготовки педагогів. Демонструє вибіркові результати діагностичних досліджень, проведених на третьому курсі навчання І ступеня серед 102 осіб – студенток педагогічних спеціальностей – представляє їх думки з теми теоретичних педагогічних знань