Причини неуспішності студентів та шляхи їх подолання (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У науковій статті розглянуті види неуспішності, чинники, що її спричиняють, роль мотивації, як фактора неуспішності. Запропоновано розв’язання проблеми забезпечення професійної мотивації. Висновки тестування студентів першого та п’ятого курсу природничого факультету, на мотивацію особистості.