Психологічні проблеми впровадження болонського процесу у внз України (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті висвітлено проблему впровадження Болонської конвенції у вищих навчальних закладах України. Одночасно розглянуті шляхи вирішення цих протиріч, які безпосередньо стоять на заваді успішної європеїзації української освіти.