Відповідальність як особистісно-професійна якість майбутнього вчителя (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У даній статті автор розглядає проблему відповідальності майбутнього вчителя як особистісно-професійну якість, здійснює теоретичний аналіз сутності цього поняття, розкриває психологічні основи відповідальності як інтегральної особистісно-професійної якості майбутнього вчителя.