Психологічні особливості організації самостійної роботи студентів (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
В статті розглядаються особливості організації самостійної роботи студентів з урахуванням сучасних вимог та умов навчання, методи її ефективної організації як невід’ємної складової в системі освітнього середовища. Робиться спроба виділення та аналізу деяких детермінант успішності самостійного навчання студентів.