Формування мовної особистості молодшого школяра засобами інтерактивних технологій (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті автор розглядає питання переваги колективних форм організації навчання, надає рекомендації щодо організації такої роботи у класі, наводить приклади конкретних інтерактивних вправ.