Екологічна освіта молодших школярів в умовах школи культури здоров'я (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
Автор серед основних завдань сучасної школи культури здоров’я головним визначає формування екологічної освіти молодших школярів, тісно пов’язує екологічне виховання та екологічну культуру з природоохоронною діяльністю, що є одним з аспектів гуманізації, який передбачає подолання споживацького ставлення до природи. Стаття містить опис деяких інтерактивних методів навчання як засобу екологічної освіти молодших школярів.