Конфлікти в системі «вчитель-учень» (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті надано загальний опис типів конфліктів та способи їх розв’язання або уникнення ненасильницьким методом під час навчання в школі. Представлено результати дослідження типів поведінки підлітків у конфліктних ситуаціях.