Психологічний клімат у колективі як фактор, що впливає на становлення особистості (Actual Problems of Psychology in Educational Institutions, 2022)
У статті розкривається залежність індивідуальних рис особистості від взаємовідносин у колективі, наслідки групового впливу на психічний стан особи.